CAT je novi partner MTB maratona “Tri strane Kopaonika” i generalni spozor trke sa prepekama koja će ove godine nositi naziv “CAT Eliminator race”.
Reč je o kratkoj, izazovnoj i dinamičnoj trci sa prepekama u kojoj takmičari sa startne linije startuju u grupama od četiri osobe.
Dva najbrža učesnika nastavljaju u sledeći krug dok dva sporija učesnika bivaju eliminisana iz daljeg toka takmičenja.
Eliminator - Trka2

Ovogodišnja “CAT Elininator race” održaće se na prostoru “Doline sportova” u nesporednoj blizini apartmanskog naselja Konaci. Dužina staze biće između 700 i 1000m, a pred učesnicima će se naći oštre krivine, prepreke od drveta i mini skokovi koji će učiniti da staza bude izuzetno atraktivna kako za vožnju tako i za posmatranje.

Eliminator - Trka

Pobednik trke može biti samo jedan takmičar, a njega ili nju pored prestiža očekuje sjajna i vrlo vredna nagrada u vidu novog CAT telefona S60 vrednog preko 750€. Cat S60Novi CAT S60 je prvi pametan telefon na svetu sa integrisanom kamerom za termalno snimanje i najvodootporniji pametni telefon na svetu. Podnosi dubine i od pet metara u toku jednog sata, a tasteri za pristup fotoaparatu ili video kameri se mogu koristiti pod vodom, čime se pomeraju granice mobilne tehnologije i načina i mesta korišćenja.

Više o novom CAT S60 mobilnom telefonu pogledajte ovde:

„CAT Eliminator race“ startovaće u 17h, u subotu 29. jula, na prostoru “Doline sportova”, a registracija učesnika obaviće se prilikom preuzimanja startnih brojeva za maraton “Tri strane Kopaonika” u takmičarskom info centru po definisanom rasporedu: www.tristranekopaonika.rs/sr/raspored

Staza će biće otvorena za trening od 11h u subotu 29. jula, a poziv je otvoren za sve ljubitelje biciklizma da se okupe u što većem broju za vreme održavanja trke kao bi uživo pratili ovaj izuzetno uzbudljiv biciklistički format. Posetioce očekuje atmosfera prepuna adrenalina, dobra muzika i druženje sa sportistima iz zemlje ali i regiona.

Video sa prošlogodišnjeg druženja pogledajte ovde:

 

Vidimo se u subotu 29. jula!