OUTDOOR SPORTS

Za sve učesnike trke i njihove pratioce organizovali smo besplatne izlete kroz divne predele nacionalnog parka Kopaonik u saradnji sa distributerom sportske opreme OUTDOOR SPORTS, kao odličan način da se Kopaonik dodatno upozna i doživi tokom letnjeg perioda. Svi zainteresovani učesnici trke i njihovi pratioci mogu se prijaviti za izlete na Info putovima trka koji se nalaze  u krugu Konaka, tačnije pored ulaza u staru recepciju hotela Andjela gde se i ujedno nalazi i takmičarski info centar.

Izleti su organizovani u periodu od 28.07.17. do 30.07.17. prema dole navedenom rasporedu, a u vidu pešačkih i biciklističkih tura.

Petak 28.07.2017. godine

Pešačka tura: “Konaci – Markov kamen – Konaci”/ polazak u 17h / trajanje ture cca 2h / nivo: lagana tura ;

Subota 29.07.2017. godine

Biciklistička tura: “Konaci – Malo jezero – Krst – Pajino preslo – Rtanj – Bele stene – Konaci” / polazak u 10h / trajanje ture cca 3h / nivo: srednje teška tura;

Pešačka tura: “Konaci – Nebeske stolice – Konaci “/ polazak u 17h / trajanje ture cca 3h / nivo: srednje teška tura ;

Nedelja 30.07.2017. godine

Pešačka tura: “Konaci – Treska – Konaci “/ polazak u 10h / trajanje ture cca 3:30h / nivo: srednje teška tura ;

Pešačka tura: “Konaci – Markov kamen – Konaci” / polazak u 15h / Trajanje ture cca 2h /nivo: lagana tura;

Broj ljudi po izletima je ograničen pa iz navedenog razloga molimo vas da prijavljivanje za iste uradite na vreme. Prijavite za izlete su na Info putovima trka koji se nalaze u krugu Konaka. Mesto okupljanja i polaska na izlete je ispred radnje IDEA koja se nalazi u jednom od ulaza u krug Konaka.

Tokom petka, subote i nedelje svim učesnicima trke i njihovim pratiocima OUTDOOR SPORTS će obezbediti i popust od 10% na ceo asortiman (osim na artikle koji su već na sniženju) koji se nalazi u njihovoj ponudi u radnji na Kopaoniku.

Više informacija o proizvodima potražite na njihovom zvaničnom sajtu. Radno vreme radnje OUTDOOR SPORTS na Kopaoniku je svakog dana od 10h do 18h.

VIŠE INFORMACIJA NA SL. LINKOVIMA:  OUTDOOR SPORTS.RS i SPORTAK.RS