Lokacija: Nacionalni park Kopaonik
Datum trke: 30.07.2017.;
Start: 10h / Konaci;
Dužina staze: 25 km;
Visinska razlika: 760 mvr;
Vremenski limit: 4h;
Zone okrepe: 1 + 1 na cilju;

TRKA PAROVA 

U okviru malog maratona nastao je novi format koji smo nazvali trka parova. U ovoj kategoriji, timovi od po dva učesnika voziće jedan uz drugog stazu malog maratona.

Kako bi kompletirali stazu i ostvarili plasman, partneri u timu moraju da budu zajedno sve vreme tokom trke, a razmak između partnera ne sme biti veći od dva minuta na kontrolnim punktovima.

Dozvoljeni su muški, ženski kao i mix timovi. Zajedno smo lepši, zajedno smo jači!

Učesnici trke parova moraju da čekiraju kontrolni punkt „Suvo rudište” na 1981m nadmorske visine jednom pre nego što krenu ka ciljnoj ravnini u Konacima.


Prijave za četvrtu po redu biciklističku trku “Tri strane Kopaonika” se vrše ONLINE i otvorene su do 24.07.2017.godine. Prijave na dan trke neće biti moguće. Osigurajte svoje mesto ne vreme!

Trasa  TRKA PAROVA: Konaci (start) – Marine vode – Jaram – Likina česma – Jankove bare – Vodovod – Hotel Putnik – Malo Jezero – Suvo Rudište – Pajino preslo –  Konaci (cilj).

Preuzmi GPS trag: TRKA PAROVA

Pogledaj na STRAVI.


VISINSKI PROFIL STAZE:

 

Visinac mali maraton

 

MTB trka „Tri strane Kopaonika“ cene kotizacije za TRKU PAROVA:

RANE PRIJAVE A  – 40 € do 23.03.2017.godine ili do isteka zaliha; RASPRODATO
RANE PRIJAVE B – 44 € 24.03. do 10.04.2017. godine ili do isteka zaliha; RASPRODATO
RANE PRIJAVE C – 48 € od 11.04. do 03.05.2017. godine ili do isteka zaliha; RASPRODATO
REGULARNE PRIJAVE – 52 € od 04.05. do 10.07.2017. godine ili do isteka zaliha; RASPRODATO
KASNE PRIJAVE – 60 € od 11.07. do 24.07.2017. godine ili do isteka zaliha;

* Cena je po timu. Trka se vozi isključivo u timu koji čine dva učesnika. Način plaćanja: direktno na račun organizatora. Posle uspešno popunjene prijave  na Vašu e-mail adresu dobićete podatke o načinu plaćanja. Molimo Vas da plaćanje kotizacije izvršite zaključno sa poslednjim danom važenja ranih, regularnih ili kasnih prijava kako biste osigurali cenu po kojoj se prijavljujete.


U cenu kotizacije je uključeno:

– pravo učešća na trci;
– pravo učešća na Eliminator trci;
– 2 x stratni broj i vezice;
– elektronsko merenje vremena;
– kompletnu markaciju staze;
– 2 x oficijelnu majicu trke (za sve prijave do 14.07.2017.);
– finišer medalju za učesnike koji uspešno završe trku;
– pasta party;
– 2 x ručak posle trke;
– zone osveženja;
– medicinsku pomoć na startu i cilju trke;
– Gorska služba spašavanja na terenu tokom trajanja trke;
– download GPS traga za navigaciju;

SMEŠTAJ

U saradnji sa MK Resport-om i Hotelom“Rtanj“ obezbedili smo popust na redovne cene smeštaja za sve učesnike MTB trke „Tri strane Kopaonika“ i njihove pratioce u periodu od 28.07. – 30.07.2017.godine.

Rezervaciju smeštaja može izvršiti učesnik koji je u trenutku rezervacije prijavljen za trku i izmirio je svoje obaveze po pitanju kotizacije. Popust koji se ostvaruje za smeštaj, važi i za pratioce sa kojima učesnik dolazi. Smeštaj se može rezervisati po sniženoj ceni u trajanju od minimum dva a maksimum sedam noćenja.

Rezervacija smeštaja se obavlja direktno putem booking-a Hotela „Rtanj“ na kontakt telefon 011/4111-000, ili preko sl. linkova za MK Resort – REZERVACIJE KONACIa za rezervaciju  Hotela „Grand“ i „Angella“ poslati direktno upit na e-mail adresu: maja.curic@mkresort.com.

Napominjemo da je broj smeštajnih jedinica po sniženim cenama ograničen te savetujemo sve učesnike da svoje rezervacije izvrše na vreme.

Takmičari i njihovi pratioci koji izvrše rezervaciju smeštaja u MK Resort-u (Konaci, Angellaili Grand) dobijaju besplatan izlet , „Sunset tura“ koja podrazumeva odlazak i druženje uz zalazak sunca najednoj lokaciji blizu Gobelje.

Izlet je zakazan za 29.07.2017.godine sa polaskom iz Konaka. Tačno vreme izleta biće objavljeno u takmičarskom INFO CENTRU.

Cene i opšteu slove rezervacije smeštaja možete videti na sl. linkovima:

CENE SMEŠTAJA I USLOVI REZERVACIJE – HOTEL RTANJ 

CENE SMEŠTAJA – MK RESORT

USLOVI REZERVACIJE – MK RESORT 


PREVOZ

U saradnji sa agencijom „Run Away Travel“ za sve učesnike MTB trke „Tri strane Kopaonika“  i njihove pratioce organizovan je autobuski prevoz na relaciji Beograd – Kopaonik – Beograd.

Polazak iz Beograda je zakazan za petak 28.07.2017. u 17:30h (parking kod Buvljaka na Novom Beogradu) a očekivani dolazak na Kopaonik je u kasnim večernjim satima. Povratak sa Kopaonika je u nedelju 30.07.2017 a planirano vreme polaska je 17h. Napomena: satnice su podložne manjim izmenama.

Cena prevoza na relaciji Beograd – Kopaonik – Beograd  (28.07. – 30.07.2017. ) iznosi 20 eura.

Rezervacija prevoza se obavlja direktno kod agencije „Run Away Travel“ putem e-mail: runaway.travel.bg@gmail.com ili na kontakt telefon 063/3339-890, koja je ujedno i organizator putovanja. Za dodatne informacija budite slobodni da kontaktirate „Run Away Travel“.

Napominjemo da je broj mesta ograničen. U cenu je uračunat transport bicikla i stvari.

TRKA PAROVA

GENERALNI PLASMAN
* Trka parova  – timovi po dva učesnika.
** Više informacijama uskoro o nagradama za trku parova.