Volontiraj na Kopaoniku od 27 – 29. avgusta 2021. godine

Dragi volonteri,

Sportsko udruženje „Na sve strane“ vas poziva da budete deo najzabavnijeg i najizazovnijeg vikenda na Kopaoniku ovog leta. Ako volite prirodu, sport i avanturu, a uz to želite da upoznate nove ljude sličnih interesovanja, sve što treba da uradite je da nam se pridružite na Kopaoniku od 27 – 29. avgusta 2021. godine.

Potrebni su nam mladi ljudi koji su dovoljno ozbiljni da organizacija trke protekne u najboljem redu, sa druge strane to ne znači da ne možete da se zabavite tokom ova tri dana.

Vaš zadatak će biti da pomognete našim učesnicima u planinskoj trci „Trail race Kopaonik“ i MTB trci „Tri strane Kopaonika“. Bice im potrebno da ih ohrabrite i motivišete u izazovnim trenucima, a istovremeno ćete i sami biti motivisani od strane tih energičnih ljudi.

Potrebna nam je pomoć na:

1.Start

Postavljanje starta i takmičarskih boksova. Organizacija dolaska takmičara na start i obeležavanje starta. Kontrola početka trke i usmeravanje takmičara. Brendiranje okoline. Start i cilj se nalaze u krugu Konaka.

2.Cilj

Završnica trke sa velikom koncentracijom pažnje i adrenalina. Nalazi se u Konacima, na samom ulazu. Poslednja kontrola takmičara i merenje ukupnog vremena. Okrepna stanica sa muzikom.

3.Kontrolni punktovi

Mesta na stazi na kojima se kontrolišu i upisuju takmičari i njihovi takmičarski brojevi. Na ovim mestima se nalazi i okrepa za takmičare (voda, voće, čokoladice, energetski napitci).

4.Logistika

Organizacija i raspored kontrolnih punktova. Razvrstavanje okrepe. Organizacija smeštaja. Nadgledanje organizacije Starta i Cilja trke. Stalna komunikacija i delegiranje zaduženja. Organizacija svih zabavnih sadržaja pre i posle trke (Žurka zatvaranja, EXPO sajam…).

5.Prijavni i takmičarski info centar

Mesto na kome takmičari, kao i svi zainteresovani mogu da dobiju sve informacije vezane za trku. Prvi susret sa ljudima i prvi utisak o trci. Veština komuniciranja sa ljudima i rešavanja potencijalnih problema je neophodna, kao i dobro raspoloženje i osmeh na licu. Na ovom mestu se vrši prijava takmičara, razvrstavanje pokategorijama, deljenjemajici.

Ukoliko voliš izazove, ako si avanturista i smatraš da možeš da nam pomogneš i doprineseš da pokidamo trku, spakuj dobro raspoloženje, osmeh na lice i prijavi se da uživamo zajedno!

Mi ti obezbeđujemo:

– prevoz na relaciji Beograd – Kopaonik – Beograd (polazak u petak 27.08.2021. u  poslepodnevnim časovima, povratak u nedelju 29.08.2021. u poslepodnevnim časovima);
– smeštaj na Kopaniku na bazi dva noćenja sa ishranom (doručak i kasni ručak);
– svu neophodnu opremu za izvršenje delegiranih zadataka;
– učestvovanje u sporednim aktivnostima na Kopaoniku,

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa prijavom za volontera/ku, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila: volonteri.nss@gmail.com.

PRIJAVI SE !

Sportski pozdrav,
Sportsko uduruženje “Na sve strane”