Bilo da vozite MTB godinama kao rekreativac ili vam je ovo prva vožnja i avantura, uživaćete u prelepim i jedinstvenim prizorima Nacionalnog parka Kopaonik kroz koje staza malog maratona prolazi.

Šta možeš da očekuješ? Relativno blagu visinsku razliku koja pruža udobnu vožnju i uživanje, ali i to da će biti potrebno da daš 110% sebe u „jurišu” za postolje u ovoj kategoriji.

SAZNAJ VIŠE / PRIJAVI SE

Srednji maraton je drugo ime za savršeno uzbudljivu avanturu na dva točka. Čini je spoj brzih šumskih puteva, otvorenih delova, ali i strmih uspona predivnog kopaoničkog terena.

Šta možeš da očekuješ?
Dugački adrenalinski spust na stazi ali i snažno penjanje pred kraj drugog penjanja. Prelepu prirodu i neverovatne pejzaže!

SAZNAJ VIŠE / PRIJAVI SE


Želiš da testiraš sebe do „poslednjih” granica i da ideš čak i preko njih?
Najduža staza, u okviru trke „3 strane Kopaonika”, ti pruža priliku za to! Staza obilazi strane Kopaonika prema Jošaničkoj Banji, Brusu i prema Raški.

Šta možeš da očekuješ?
Mnogo uspona i vrhunskih spusteva u kojima ćeš imati osećaj da si osvojio ceo svet. Malo guranja na mišiće, ali i brzih singl track delova u kojima ćeš maksimalno uživati.

SAZNAJ VIŠE / PRIJAVI SE

MTB TRKA „TRI STRANE KOPAONIKA“
Jedan dan. Tri strane. Jedinstvena trka brdskog biciklizma!
27.-29.07.2018.

Lokacija: NP Kopaonik
Datum trke: 29.07.2018.;
Start: 10h / Konaci;

Kategorije:
Mali  maraton / Trka parova
Srednji maraton
Veliki maraton

Petak 27.07.2018.godine
– Expo & propratna dešavanja

Subota 28.07.2018. godine
Vip poligon spretnosti, Expo, Pasta party & propratna dešavanja

Nedelja 29.07.2018. godine
– Expo & MTB trka „Tri strane Kopaonika“

Prijave za petu po redu biciklističku trku “Tri strane Kopaonika” se vrše ONLINE preko sajta www.prijavazatrku.rs i otvorene su do 23.07.2018. godine. Prijave na dan trke neće biti moguće. Osigurajte svoje mesto ne vreme!


 

MTB maraton „Tri strane Kopaonika“ predstavlja jedinstvenu biciklističku trku i jedan od najuzbudljivijih maratona na našim prostorima. Obuhvatajući područje Nacionalnog parka Kopaonik, staza maratona prolazi kroz guste četinarske šume i šumske livade, a čini je kombinacija šumskih puteva, single track delova, predivnih i brzih spuštanja, kao i strmih i uzbudljivih uspona.

Ovo je događaj koji ne okuplja samo ljubitelje biciklizma, već sve one koji vole sport i prirodu, one koje pokreće adrenalin i one koji vole da pomeraju granice.

Zato, ukoliko želite da oslobodite svoj avanuristički duh i da iznova pobeđujete sami sebe, prijavite se za maraton „Tri strane Kopaonika“. Nudimo vam tri redovne kategorije u zavisnosti od nivoa spremnosti, kao i tipsku kategoriju kao što je trka parova. A uz to vam obećavamo mnogo uzbuđenja, pozitivne energije i druženja!

Najuzbudljivija biciklistička avantura zakazana je za 29. jul 2018. godine. Vidimo se na Kopaoniku!