Volontiraj na Kopaoniku od 28–30. jula 2023. godine

Dragi volonteri,

Ako volite prirodu, sport i avanturu, a uz to želite da upoznate nove ljude sličnih interesovanja, sve što treba da uradite je da nam se pridružite na Kopaoniku od 28–30. jula 2023. godine.

Potrebni su nam mladi ljudi koji su dovoljno ozbiljni da organizacija trke protekne u najboljem redu, sa druge strane to ne znači da ne možete da se zabavite tokom ova tri dana.

Vaš zadatak će biti da pomognete našim učesnicima u planinskoj trci „Trail race Kopaonik“ i MTB trci „Tri strane Kopaonika“. Bice im potrebno da ih ohrabrite i motivišete u izazovnim trenucima, a istovremeno ćete i sami biti motivisani od strane tih energičnih ljudi.

Potrebna nam je pomoć na:

1.Start

Postavljanje starta i takmičarskih boksova. Organizacija dolaska takmičara na start i obeležavanje starta. Kontrola početka trke i usmeravanje takmičara. Brendiranje okoline. Start i cilj se nalaze u Dolini sportova.

2.Cilj

Završnica trke sa velikom koncentracijom pažnje i adrenalina, nalazi se u Dolini sportova. Poslednja kontrola takmičara i merenje ukupnog vremena. Okrepna stanica sa muzikom.

3.Kontrolni punktovi

Mesta na stazi na kojima se kontrolišu i upisuju takmičari i njihovi takmičarski brojevi. Na ovim mestima se nalazi i okrepa za takmičare (voda, voće, čokoladice, energetski napitci).

4.Logistika

Organizacija i raspored kontrolnih punktova. Razvrstavanje okrepe. Organizacija smeštaja. Nadgledanje organizacije Starta i Cilja trke. Stalna komunikacija i delegiranje zaduženja. Organizacija svih zabavnih sadržaja pre i posle trke (Žurka zatvaranja, EXPO sajam…).

5.Prijavni i takmičarski info centar

Mesto na kome takmičari, kao i svi zainteresovani mogu da dobiju sve informacije vezane za trku. Prvi susret sa ljudima i prvi utisak o trci. Veština komuniciranja sa ljudima i rešavanja potencijalnih problema je neophodna, kao i dobro raspoloženje i osmeh na licu. Na ovom mestu se vrši prijava takmičara, razvrstavanje pokategorijama, deljenjemajici.

Ukoliko voliš izazove, ako si avanturista i smatraš da možeš da nam pomogneš i doprineseš da pokidamo trku, spakuj dobro raspoloženje, osmeh na lice i prijavi se da uživamo zajedno!

Mi ti obezbeđujemo:

– prevoz na relaciji Beograd – Kopaonik – Beograd (polazak u petak 28.7.2023. u  17:30h , povratak u nedelju 30.7.2023. u 17:00h );
– smeštaj na Kopaniku na bazi dva noćenja sa ishranom (doručak i kasni ručak);
– svu neophodnu opremu za izvršenje delegiranih zadataka;
– učestvovanje u sporednim aktivnostima na Kopaoniku

Prijave za volontiranje biće otvorene do 15.7.2023. godine ili do popunjavanja mesta, a izabrani volonteri biće obavešteni najkasnije do 17.7.2023. godine.

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa prijavom za volontera/ku, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila: volonteri.nss@gmail.com.

PRIJAVI SE !

 

Sportski pozdrav,
Sportsko uduruženje “Na sve strane”